София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Ювентус на последни разговори с Влахович

Той ще бъде прегледан от лекарите на Юве, след като трансферът е финализиран

2 годиниФутбол 5 Симеон Кисьов

Шефовете на Ювентус ще се срещнат с представителите на Душан Влахович днес в Торино. Очаква се на тази среща да се изчистят и последните детайли по преминаването на нападателя от Фиорентина при "бианконерите", които ще платят 75 милиона евро за него. Нападателят има принципно споразумение за личните си условия, което е за 7 милиона евро на сезон и договор за 4,5 години.

Влахович все още не е пътувал до Торино за медицински прегледи, тъй като е под карантина, след като даде положителен тест за коронавирус миналата седмица. Ако не успее да го направи до затварянето на трансферния прозорец в понеделник, сърбинът ще подпише договора от дистанция, а за регистрирането му ще бъдат изпозвани данните от прегледите му в началото на сезона. Той ще бъде прегледан от лекарите на Юве, след като трансферът е финализиран.