София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Шимунджа: Готови сме за всичко, съдията не ни притеснява

Трябва да сме концентрирани и мотивирани през целия мач

2 годиниФутбол 1 Симеон Кисьов

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира утрешния реванш с Жалгирис (19:00 часа наше време) за влизане в групите на Лига Европа (1:0 в първата среща).

Специалистът заяви, че не се притеснява от съдията на мача - Харм Осмерс (Германия), ръководил равенството 0:0 с Мура през 2021 година и отказа да коментира трансферните слухове, свързващи бразилеца Нонато с тима от Разград.

“Не се притеснявам за съдийството”, започна наставникът.

“Говорим прекалено много по тази тема, защото условията и за двата отбора са еднакви. Трябва да се адаптираме, днес на тренировка ще го направим. Трябва да направим най-доброто, което можем.

Не знам как ще започнат Жалгирис, но ние ще сме готови за всички варианти как биха стартирали те. Дали ще пресират, или не, ние трябва да мислим как ние ще сме опасни.

Трябва да задържим концентрацията и мотивацията през целия мач. Това е най-важното нещо.

Не мисля, че е правилното време да говорим за трансфери сега”, заяви Шимунджа в отговор на въпрос за интерес на разградчани към бразилеца Нонато.