София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

СЕКТОР Б ПРИЗОВАВА!

СИНИТЕ ФЕНОВЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ И ВОЛЕЙБОЛНИТЕ СИНИ ЛЕГЕНДИ ВЪВ ВЕЧНОТО ДЕРБИ

9 годиниФенски статии 13 Телевизия Евроком

Волейболен клуб Левски организира "Вечер на легендите" в зала "Христо Ботев" днес, 20-и октомври. Домакини на събитието са волейболните герои на България и бивши състезатели на Левски Владимир Николов и Андрей Жеков. С тях ще е и друг бивш състезател на Левски - помощник-треньорът на националния тим Георги Петров.

Вечерта започва на по чаша бира с легендите в 19,00 часа, а от 19,30 пък е контролната среща между отборите на Левски и ЦСКА.

Феновете на ФК "Левски" призовават всички фенове на клуба да се обединят и да подкрепят състезателите на волйеболния клуб Левски.

Ето и съобщението на "Сектор Б"

 

От изключителна важност е синята общност и всеки син фен да се научи на постояннство. Постояннство в подкрепата към Левски, в посещване на всеки мач- НЕ САМО ФУТБОЛЕН, в даряване на финансови средства, за да излгежда сектора на ниво. Както сме казвали, само заедно можем да постигнем и невъзможното!!! Защото синята публика е нещо велико. Защото всеки един от вас, носи огромен заряд и енергия, поддържаща вече век един велик клуб, защото, когато трябва, вие се раздавате до последния дъх.
Сърце, душа....ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Следващата задача е да помогнем на Владо Николов, Андрей Жеков, Жоро Братоев и младите, сини волейболисти да спасят волейболния клуб и да изградят школа за бъдещи легенди в този спорт. Днес Владо Николов и приятели ни събира на по бира, за да изгледаме заедно ВЕЧНОТО ДЕРБИ в зала" Христо Ботев", от 19:30ч. Входът е 5лв, бирата от тях!
После следва началото на уикенда с футболната среща между Левски и Черно Море.
Мачът е в петък от 19:45ч. на Герена, цената на билета- 7 за Б и 12 за В сектор, а подкрепата към футболистите- наложителна!!! Нека покажем това постояннство и да пълним всеки път стадионите. Левски се подкрепя винаги!НИКОГА НЕ ЩЕ ОСТАНЕШ САМ!!!!!!!