София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

РАЗДЕЛЕНИЕ СРЕД ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНОВЕ

ЕДНА ЧАСТ ОТ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЦСКА НЕ ИСКАТ ОТБОРА В СЕЛСКИТЕ ГРУПИ, ДРУГИТЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ СЛИВАНЕ

9 годиниЛюбопитно 3 Телевизия Евроком

Разделение в позициите за бъдещето на ЦСКА се получи между различните фенклубове на "червените". Част от тях не подкрепят решението на "Фенклуб сектор Г" за участие в "А" Окръжна футболна група.

Много от феновете на "армейците" не искат любимците им да играят със "селски" отбори. Те искат ЦСКА да бъде там, където му е мястото - в елита на Бъгария. Привържениците застанаха твърдо зад плана на Гриша Ганчев за обединение с Локомотив София, което е много вероятно да се случи, тъй като по-рано днес Гриша Ганчев е платил задълженията на "железничарите" към НАП. 

Активната част от феновете пък са твърдо против сливането с който и да е отбор. Представители на "Офанзива" говориха снощи в предаването Sport 7 по TV 7 и заявиха, че няма да подкрепят подобен "тумор" като ЦСКА-Литекс, ЦСКА-Локо Сф или каквото и да е обединение на любимият им тим. 

Много интересна е и ситуацията с фенклуба от Димитровград "Red Zone". Председателят на димитровградчани Румен Колев говори пред БЛИЦ за това, че името на "Red Zone" фигурира под декларацията на "Фенклуб сектор Г" без знанието на неговите членове. 

Ето я основната позиция на "Фенклуб сектро Г" за ситуацията:

 

А това са декларациите на различни фенклубове, които не подкрепят участието на ЦСКА в "А" ОФГ:

Гласувания сред феновете в различни групи във фейсбук като Акции и акционери на ЦСКА, Фенове единствено и само на ЦСКА и др: 

Мнения из форумите на "армейците":

Активно подкрепящите фенове на ЦСКА София пуснаха днес петиция против идването на Гриша Ганчев и Николай Гигов при "червените": 

До този момент в нея са се подписали с имената си над 35 души. 

Автор: Павел Колев