София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Деле Али подписа с Бешикташ

От Евертън не уточниха детайли по отдаването под наем, като единствено се знае, че има опция за откупуването му след края на преотстъпването

2 годиниФутбол 1 Симеон Кисьов

Деле Али ще играе под наем в турския Бешикташ. 26-годишният атакуващ полузащитник отива край Босфора под наем за 12 месеца от Евертън. Той пристигна на стадион "Гудисън Парк" през зимата със свободен трансфер от Тотнъм, но така и не успя да покаже качествата, на които всички се възхищаваха преди.

Лошата форма в Тотнъм, която той искаше да промени с напускането на клуба, се отрази и на участието му в националния отбор, където повече не е викан от селекционера Гарет Саутгейт.

Деле Али записа 11 мача в Евертън през пролетта, а “карамелите” едва се спасиха от изпадане. През новата кампания пък е влизал на терена само два пъти, все като резерва.

От Евертън не уточниха детайли по отдаването под наем, като единствено се знае, че има опция за откупуването му след края на преотстъпването.