София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Алесия Елефанте – музата на Донарума

Донарумма в знак на любов, според добре осведомените, е предложил брак на половинката си с розов диамант

3 годиниЛюбопитно 7 Симеон Кисьов

Алесия Елефанте е приятелката на Джанлуиджи Донарумма. Вратарят, който предстои да премине в ПСЖ от следващия сезон, в момента е зает с националния отбор на Манчини на Европейското първенство по футбол, където Италия вече се класира на полуфинал и там ще срещне Испания.

И двамата от регион Кампания от Кастеламаре ди Стабия, те винаги са се познавали и са били просто приятели. С течение на времето обаче привличането е било по-силно и почти пет години, една година след началото на кариерата на играча в Милано, те се сгодиха. През 2017 г. двойката заживя заедно, след като прекара една година от връзката си от разстояние.

Алесия обича да учи и е веднага се записва в университет.

Разликата между нея и нейния партньор е две години, като той е роден през 1999 г.

Сред любопитните факти относно връзката им е разликата във височината. Ръстът на Алесия Елефанте предизвика доста шеги в социалните мрежи. Италианката е висока 157 сантиметра, докато Донарума е 196 см.

Донарумма в знак на любов, според добре осведомените, е предложил брак на половинката си с розов диамант.