София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

11-ТЕ НАЙ-СЛАБИ В АНГЛИЯ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИЯ КРЪГ

ТЕРИ, ИВАНОВИЧ И КАБАЙ СА СРЕД ТЯХ

9 годиниФото Спорт 42 Телевизия Евроком

Почти навсякъде може да откриете класации за най-добрата единайсетторка за изминалия кръг от дадено първенство. Само в eurocom.bg може да се насладите на нещо различно и необичайно за българските медии. 

Представяме ви най-слабите 11 от изминалия кръг в английската Висша лига: 

Вратар: Дарън Рандолф (Уест Хем) 

Стражът на "чуковете" не се представи чак толкова зле, но допусна цели 4 гола от новака Борнемут. Реално, нито един от тях не беше по негова вина. Все пак да допуснеш 4 гола в един двубой, означава, че си сгрешил някъде. 

Десен защитник: Бранислав Иванович (Челси) 

Една от изненадите в тази класация. През последните 2 сезона Иванович се доказа като един от най-добрите на своя пост, въпреки че започна кариерата си като централен бранител. Сега обаче защитника не е на себе си. Играта му е по-близо до нивото на българската "А" група, отколкото на ниво английски футбол. Срещу Уест Бромич, той беше най-слабия на терена и заслужено попада в нашата класация. 

Централен защитник: Джон Тери (Челси)

Капитаанът на "сините" беше изгонен в мача им срещу УБА, което направи срещата за шампионите доста трудна. Тери демонстрира спад във формата си, след като беше изваден още на почивката в миналия кръг, а сега игра 3 минути повече. Защитникът допусна доста груби грешки срещу Саломон Рондон, които можеха да костват трите точки на Челси. 

Централен защитник: Анжело Огбона (Уест Хем) 

Най-слабият в защитата на "чуковете" в мача срещу Борнемут. В първите 30 минути Огбона допусна толкова грешки, колкото един бранител в Англия не може да си позволи за 3-4 мача. Не случайно беше сменен още в 35-тата минута. Лукс, който малко мениджъри си позволяват. 

Ляв защитник: Аарън Кресуел (Уест Хем) 

Присъствието на трети играч на "чуковете" в дефанзивния вал не трябва да ви учудва. Те допуснаха 4 гола срещу новак, който няма претенции дори да оцелее във Висшата лига. Ако Сезар Азпиликуета беше най-добрия на своя пост през изминалия кръг, то Кресуел е неговата пълна противоположност. Две негови грешки довели до 2 гола за Борнемут и тотална излагация в дефанзивен план от негова страна. 

Дефанзивен халф: Йоан Кабай (Кристъл Палас) 

След завръщането си в Англия, Кабай не може да покаже формата, която имаше в Нюкясъл. Халфът не създаде нито един шанс за своите съоборници в предни позиции. Играта му беше безидейна, а пасовете прекалено неточни. Въпреки това Палас измъкна успеха срещу Астън Вила, но френския халф беше доста под нивото си. 

Дефанзивен халф: Педро Обианг (Уест Хем) 

Още един от отбора на Уест Хем. Още един от играчите с по-дефанзивни функции. Твърде много допуснати неточности от Обианг доведоха до многото шансове пред гостите от Борнемут. Сякаш той не се е сработил все още със защитата зад себе си. 

Дясно крило: Ибрахим Афелай (Стоук Сити) 

Абсолютно нищо от очаквания да бъде най-креативен играч на Стоук през този сезон. Не случайно холандецът беше заменен още в 57-мата минута от Стивън Айлънд, който се представи далеч по-добре от пристигналия от Барселона футболист. 

Атакуващ халф: Ерик Ламела (Тотнъм) 

Аржентинецът продължава да разочарова след идването си в Англия. Той получи доверието на Маурисио Почетино и започна като титуляр срещу Лестър, но трудно намираше пролука в защитата им. На всичкото отгоре пропиля не малко атаки на "шпорите" с неточните си отигравания. 

Ляво крило: Марко Арнаутович (Стоук Сити) 

Още един грешен избор на Марк Хюз за атаката на Стоук в съботния мач срещу Норич. Арнаутович беше твърде безидеен и неточен в отиграванията си. По подобие на своя колега Ибрахим Афелай, австриецът беше заменен още в 57-мата минута, тъй като левия фланг на тима му не работеше изобщо. 

Нападател: Габриел Агбонлахор (Астън Вила) 

Последен в нашата класация е може би и най-слабият от всички, които попадат в нея. Странно беше, че Габи Агбонлахор остана пълни 90 минути на терена. Неговата игра беше далеч от познатата. Завършващия пас не сработи нито веднъж, а ударите му бяха прекалено неточни. Агбонлахор се оказа основна причина за загубата на Астън Вила от Кристъл Палас с 1:2.