София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Заркова: Папагалите от партийните бункери да спрат да повтарят, че обществото не иска избори

Коментар в социалните мрежи
7 мVox Populi 1882

Любезно моля папагалите от партийните бункери да спрат да повтарят по телевизиите, че „обществото не иска избори“.
Твърдя, че част от „обществото“ съм и аз – и мога да го докажа в съда. А пък аз, колкото и да ви е чудно, си ги искам изборите. И не само аз, а и много от приятелите ми.
Това, което не искаме, е да зависим от власт, в която дясната ръка не знае уж какво прави лявата, докато и двете се пресягат към държавната маса…Още повече, че политическата плът (ПП), за която са залепени, прилича напоследък на конник без глава, нежели на носителка на промяната...
Ето защо настояваме разквартируваните по телевизорите дами и господа да не разправят от наше име, че не държим на избирателните си права и не бързаме, ако сме сбъркали с предишен вот, да се поправим. И да не ни плашат с предизборен „хаос“. Нито пък с невалидните бюлетини, надрасканите протоколи и чувалите, които парламентът в последните си дни се кани пак да ни сервира. С купувачи на избори ние сме свикнали – все някак си ще ги надхитрим. А пък хаосът и сега си го имаме.
Предварително благодарим за разбирането.
 
Анна Заркова, Фейсбук
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!