София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

В ЧЕСТНО КАЗАНО: Двама бивши служебни министри, Велислава Дърева и Катя Илиева

Гледайте в сряда (26.01.2022г.) от 20ч. само в ефира на ЕВРОКОМ
10 сЗдраве 419 Ивана Иванова

Държава във вихъра на „Омикрон“ и непроходимата зона на доболничната помощ. Къде са уязвимите места в българския план за справяне с пандемията? Говори д-р Стойчо Кацаров - бивш министър на здравеопазването. И още: за „червените линии“, отвъд които е зона на корупционен комфорт. Защо идеята за нова детска болница пак беше натикана в „кръглата папка“ и захлупена с измислени скандали?

Патоанатомия на един конгрес, в който „корнелианците“ от БСП бетонираха своя вожд, въпреки признанието му за провал. Кои са видимите и невидимите травми върху столетницата и ще може ли някой да ги излекува? В продължение на разговора от миналата седмица в студиото влиза журналистът и доскорошен автор във вестник „Дума“ Велислава Дърева.

Търсете парите, не жената. За генезиса на ротационите скандали в спорта, които рано или късно стигат до „вимето“, наречено спортен тотализатор. Говори Андрей Кузманов - министър от служебното правителство, който продължава да пита за онези десетки милиони левове, похарчени неясно за спортни зали. Възкръсват ли практиките от времето на ГЕРБ и на Красен Кралев?

Сериалът „Гешев“, който сякаш никога не свършва. Една подсещане за оставка и конфузно мълчание преди и след... Още кой трябва да изкрещи на коалиционния квартет, че стоят върху буре с барут? И че тяхното политическо оцеляване е функция на обещаните промени в правосъдието? Коментар на журналиста и главен редактор на „Фрогнюз“ Катя Илиева.
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!