София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Създава се Съвет по отбранителната индустрия

Решение на Министерския съвет
33 сОбщество 267

Правителството одобри проект на изменения за създаването на Междуведомствен съвет по отбранителна индустрия и сигурност на доставките към Министерския съвет.

С приетото изменение се определя вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията за съпредседател на Междуведомствения съвет по отбранителна индустрия и сигурност на доставките съвместно с министъра на отбраната.

В заключителните разпоредби са предвидени изменения в Постановление № 9 на Министерския съвет от 2007 г. за създаване на Съвет за държавните резерви и военновременните запаси към Междуведомствения съвет по отбранителна индустрия и сигурност на доставките, с което се правят промени в наименованията на министерствата, чиито представители са членове на Съвета.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!