София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Сашо Кадиев събра бившата и настоящата си жена на море (СНИМКИ)

Побърза да се похвали в социалните мрежи

Сашо Кадиев отиде на почивка с бившата си жена Таня Тончева и настоящата си приятелка Ивелина Чоева. Актьорът и ТВ водещ пусна серия от снимки, на които е с майката на дъщеря му Катерина, Ивелина и дъщеря си. 

На снимките двете дами позират усмихнати, прегърнали си и се наслаждават на семейната почивка в Черноморец.

,,Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!", написа Кадиев под снимките. 

Майката на Сашо Кадиев Катето Евро коментира в Инстаграм профила му: ,,Гордея се с теб, Саши!". 

Според последователите ,,истинският герой е Таня''. Под поста коментарите са предимно за Таня, която е преглътнала егото си заради общото им дете.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!