София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Радинела Чушева ще ни представи на конкурса за красота „Мис Вселена”

В онлайн кастинга участие са взели общо 80 момичета
3 месецаЛайфстайл 325 Златина Петкова

Радинела Чушева ще ни представи на конкурса за красота „Мис Вселена” в САЩ. При свое гостуване в “Нова телевизия” тя споделя, че в презентацията си за конкурса ще включи темата за красивата природа на страната ни.

„Мис Вселена” е една много добра възможност за младите момичета. Този форум дава възможност те да представят страните си пред една огромна аудитория”,  разказва Радинела.

Миската споделя още, че е завършила журналистика и макар да желае бъдещо развитие в медийния бранш и по-конкретно – телевизиите, ще страни от политиката.

След дълга пауза заради разразилата се пандемия от коронавирус, конкурсите за красота постепенно започват да се завръщат.

Така в средата на месец май в Холивуд ще се проведе престижния конкурс „Мис Вселена”, а сред участничките в панела ще бъде и нашата представителка – Радинела Чушева.

24-годишната бивша адреналинка от „Господари на ефира” беше излъчена за „Мис Вселена България 2020 ” в края на март от БОК Стар Моделс. Това е компанията, притежаваща правата на най-реномираните конкурси за страната ни.

От публикации във Фейсбук  на компанията става ясно, че в провелия се онлайн кастинг участие са взели общо 80 момичета, сред които е била избрана Чушева.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!