София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Петков за Радев: Маските паднаха, омръзна ми от страхливци

Премиерът отправи критики към президента
57 сПолитика 512 Николай Трифонов

Президентът не може КСНС да не се свиква и да се крием на различни места. Ако си президент на място викаш КСНС, служби, партии, сядаме, обсъждаме и излизаме. Маските паднаха, омръзна ми от страхливци. Това заяви премиерът Кирил Петков, който е на посещение в Брюксел. Той коментира темата Северна Македония и отправи критики към президента и депутатите.

"Депутатите не могат да правят кворум втори ден, аз съм учуден, но явно ги е страх, те не могат да си изберат председател на НС. Никой да не се опитва да прехвърля горещия картоф, че премиерът щял да взема сам решение. Ако сте държавници отидете на комисия и нека да се вземе правилното решение. Тази борбеност е типична за г-н Борисов. Това сме го гледали 12 години вече", коментира премиерът.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!