София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Независим депутат: Хората в ИТН са качествени, треябва да си отговорят изпълниха ли обещанията

На нас Кирил Петков не ни е предлагал нищо, добави Иво Атанасов
29 сПолитика 249

На нас Кирил Петков не ни е предлагал нищо. Нито парични суми, нито постове. При срещата с него ни запозна с политиката и целта, която има ПП и търсеше съмишленици и ние, в много от случаите, сме на едно и също мнение. Това, което ни обединяваше в ИТН, беше борбата с престъпния модел на ГЕРБ и придворните на ГЕРБ. Нито ни е обещавал, нито ние сме искали нещо. Това заяви независимият депутат Иво Атанасов по БНТ.  

Възможно е от "Продължаваме промяната" да звънят на депутати да ги поканят на преговори. С тези хора съм повече от три години. С част от тях съм участвал в изготвянето на управленската програма на "Има такъв народ". Това са качествени хора. Те трябва да решат за себе си. Да си отговорят дали "Има такъв народ" са изпълнили обещанията си към своите избиратели. Аз съм категоричен, че не сме изпълнили нито едно обещание, добави Атанасов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!