София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Мустафа Карадайъ: Ахмед Доган е специален човек за нас, депесарите, и за България

„С падането на комунистическия режим г-н Доган посочи правилния път на страната – демокрацията“, заяви председателят на ДПС
41 сПолитика 162 Христина Владимирова

„Ахмед Доган е специален човек за нас, депесарите, и за България“, каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. 

„С падането на комунистическия режим г-н Доган посочи правилния път на страната – демокрацията, и правилния път за решаване на междуетническите проблеми. Той сложи в едната ни ръка бюлетината за избори, а в другата – знамето на България“, заяви той. 

„Така казахме НЕ на реваншизма, ДА – на демокрацията, НЕ на противопоставянето, НЕ на омразата, ДА на свободата“, каза Карадайъ. 

„По този начин създадохме известния в цял свят български етнически модел за решаване на междуетническите проблеми, в чиято основа стои философията на заедността“, подчерта Мустафа Карадайъ.

„Различните да бъдем заедно, всеки да отстоява своята идентичност, ако е необходимо да помагаме и на другия в отстояването на неговата идентичност, но пак да бъдем заедно и заедно да градим общото ни бъдеще в нашата Родина България“, заяви в заключение председателят на ДПС. 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!