София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Магдалена Милтенова: Исканията ни са записани в коалиционното споразумение

"Ние нямаме проблем с това и настояваме това да се случи", категорична беше тя
15 сПолитика 262 Николай Парашкевов

"Започнахме началото на преговорите, надявам се, че вървим и към постигане на съответните компромиси, така че и двете страни да бъдат удовлетворени", това заяви пред БНТ председателят на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова.

Искането, което са поставили превозвачите по отношение на ТОЛ системата, е да бъде изпълнено коалиционното споразумение.

"В самото коалиционно споразумение много ясно е казано, че ще бъдат толувани второкласни пътища, но само международни коридори. Ние нямаме проблем с това и настояваме това да се случи, но не можем да приемем предложението, че трябва да се толуват всички пътища втори клас - това ще засегне изключително много автобусния транспорт", заяви Милтенова.

Тя потвърди, че техните искания са записани в коалиционното споразумение.

Днес в 9 часа започват преговорите на сформираната работна групас Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!