София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Гунчева: Готова съм да се подложа на детектор дали съм получила лев, пост или обещание (ВИДЕО)

Проблемът, който аз виждам е, с какво ще заменим това правителство, каза още тя

Предложение може всеки да получи. Въпросът е дали сам си си поставил цена. Аз такава не съм си поставила в този живот и истината е Готова съм да се подложа на детектор дали съм получила лев. Това заяви в първото си интервю в "Часът на избора", след като обяви напускането си от партия "Възраждане". 

Проблемът, който аз виждам е, с какво ще заменим това правителство. Трябва всички политически групи да се разберат за експертно правителство. С мандат на която и да е политическа сила, но това е невъзможно в настоящата ситуация, каза още тя. 

БСП направи прекалено много компромиси спрямо техните избиратели - най-вече по отношение на Русия. Мисля, че ще има доста голям отлив от гласове за тази партия, въпреки че тя е обединена не от лидери, а от идеи, посочи Гунчева. 

Мисля, че когато трябва да направим нещо срещу велика сила, трябва много внимателно да се подхожда. Има много руснаци в България, много българи в Русия. Има чисто технически проблеми, които ще засегнат обикновените хора, не политиците, счита вече независимият депутат. 

Мислех, че Възраждане са русофилска партия, но в един момент видях, че отношението към русофилите не е така добро. Казаха ми, че не може депутат на партията да ходи на мероприятия и да го снимат близко до руския посланик, сподели Гунчева. 

Възраждане има прекрасни идеи за България. Проблемът е в ръководството. Но Възраждане е партия, на която си заслужава да даде шанс, коментира още тя. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!