София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Елена Гунчева: Двама лидери на партии взаимно се пратиха на освидетелстване

Коментар в социалните мрежи
56 сVox Populi 577

Това управление стигна дъното. И говоря не само за правителството, но и за Народното събрание. От декември миналата година, се нагледахме на циркове. Днес ме впечатлиха изказванията на двама лидери на партии, които взаимно се пратиха на освидетелстване. И това е нивото на управление и парламентаризъм в държавата ни. И то от официална трибуна. Не знам дали има някакво дъно за политиката в България.

Изгонването на 70 руски дипломати от България, е срамен акт, с който никога не бих се съгласила. А разправиите по това кой е виновен и кой е взел решението, не само звучат крайно несериозно, но и ще нанесат сериозни и дългосрочни вреди в дипломацията ни. БСП се извъртяха, защото дори техният търпелив електорат трудно би преглътнал подобно нещо. А спорът стигна не дипломатическо, а махленско ниво в най-високите етажи на властта.

Крайно време е и правителството в оставка и народните представители да седнат и да решат как да поправят вредите. Циркове достатъчно слушахме. Време е всички да се успокоят и да вземат отговорни решения. И ако се отива на избори, нека това да не е по подобен срамен начин.

Елена Гунчева

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!