София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Джамбазки: Ние от ВМРО, за разлика от копейки, соросоиди и всякакви други, отстояваме българския интерес

„По темата Македония копейките и пребоядисаните „демократи“ седят един до друг и бранят една лъжа“, каза евродепутатът
2 мПолитика 277 Христина Владимирова

„Ние от ВМРО, за разлика от копейки, соросоиди и всякакви други, отстояваме и ще продължаваме да отстояваме българския национален интерес“, написа в профила си във „Фейсбук“ Ангел Джамбазки. 

Евродепутатът заяви, че сборът на софийските македонисти се е провалил, но това е подразнило доц. Огнян Минчев. „Преподавалият дисциплината „Научен комунизъм“, днес пребоядисан демократ, отново защитава чужди интереси“, каза Джамбазки.

„Трябва да е ясно, че по темата Македония копейките и пребоядисаните „демократи“ седят един до друг и бранят една лъжа. Лъжата на македонизма. Докато те играят в отбора срещу България, ние ще продължим да ги разобличаваме“, категоричен е той. 

Джамбазки заяви, че договорът за добросъседство със Северна Македония не се спазва от правителството в Скопие.

„В момента натискът към България идва от западните страни и САЩ. Парадоксалното е, че това поведение както на САЩ, така и на ЕС всъщност работи за руските интереси“, смята той. 

Според него единственият правилен път е този натиск да се обърне към Северна Македония, за да започне да спазва споразуменията си. „Само по този начин може да започнат преговори за влизане в ЕС. Ако българското правителство се огъне под външния натиск, то ще се счупи и ще падне“, категоричен е евродепутатът. 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!