София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Борисов: Бившите ченгета се радват все още на промяна (ВИДЕО)

Първо заседание на парламентарната група на ГЕРБ-СДС
7 мПолитика 446 Ивана Иванова

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов събра парламентарната група на ГЕРБ-СДС, за да ги мотивира за работата в 47-ото Народно събрание.

"Бившите ченгета се радват все още на промяна, която не само, че ще е подмяна, но и няма да можем да ги намерим после", каза Борисов.

"Социологическите агенции си трият сол на главата и се чудят как да обяснят, че познават резултата на Румен Радев, но не познаха на партиите. Ясно е кой се е възползвал от машините", посочи Бойко Борисов.

"Не знам коалицията Да, България и БСП, от които изтичат писма, как с 6% ще излязат и ще кажат: Ние сме призвани да правим съдебна реформа. Това трябва да не ти пука изобщо от този позорен резултат", каза още той.

"ИТН се сгромолясаха с близо 15 на сто, така че от фаворити в един момент, се превърнаха на техния език като на барабана малката пръчка, посочи Борисов. А по-позорен резултат от този на БСП в историята няма. Когато създавах ГЕРБ, тогава имаше един мастодонт, наречен БКП-БСП. Тогава си поставихме задача да победим БСП и ги побеждаваме винаги. Те се държат все едно са победители, посочи Борисов. Ние не знаем на базата на какво са победили ПП, и народът не знае. Вашата роля е изключително важна в парламента", заяви Борисов.

"Двойното увеличение на цената на газа, празните хранилища, липсата на капацитет за през Украйна, това, което ние построихме, тарантираме на българите, че никога няма да останат без газ. А ние, ако имаме вина, това е. Разни мекерета сега мълчат, защото сме направили най-изгодното. Не им мина номерът други държави да получават таксите, допълни той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!