София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

Абровски: "Има такъв народ" е единствената партия, победила ГЕРБ за 12 години. Отново може!

"А това плаши статуквото скъпи приятели, много го плаши…”, обяви той
пропускане
20 чПолитика 907

Победа на “Има такъв народ” плаши статуквото, заяви в социалните мрежи Пламен Абровски от партията.

Пълната публикация:

“Не знам дали се замисляте скъпи приятели, но единствената партия, която за последните 12 години победи на избори ГЕРБ е ПП “Има Такъв Народ”.

Вярно, победи с малко, но направи това, което нито столетницата БСП, нито градската десница ДБ, нито бившите социалисти от ИБГНИ не успяха. 

И го направи сама - благодарение на две години самоотвержен труд на своите членове и симпатизанти, и на стотиците хиляди българи, които пожелаха най-накрая България да бъде нормална страна.

А замисляте ли се скъпи приятели, че след като ПП “Има Такъв Народ” спечели изборите и даде заявка да продължи “изчегъртването” на ГЕРБ от властта, никой не пожела да ни подкрепи, въпреки заявките на останалите партии, че не желаят постове. Защото уж бяха политики, но реално единственото, което искаха бяха постове и парче от баницата. И никой от тези формации не постъпи джентълменски в името на уж общата цел - “изчегъртването” на ГЕРБ.

И сега се замислете скъпи приятели, защо се създават нови формации, които заявяват, че след изборите ще се коалират само с онези, които реално провалиха “изчегъртването” на ГЕРБ. Защото за две седмици няма как да се подготвиш да управляваш, но пък можеш да се “позиционираш”.

Кой според Вас скъпи приятели печели от общия фронт на партиите срещу ПП Има Такъв Народ? Кой е този, който има изгода от всичкото това медийно “плюене” и настройване срещу ПП Има Такъв Народ? 

Отговора е много прост - ГЕРБ! Защото ако и на тези избори ГЕРБ загубят, тогава те безвъзвратно отиват там където им е мястото - в миманса!!!

Сега давате ли си сметка скъпи приятели защо е тази яростна атака “Всички срещу ПП Има Такъв Народ”? 

Защото в момента ПП ИТН е единствената партия, която не само че може отново да победи ГЕРБ, но има и потенциала и капацитета да управлява, без да е зависима от никой!

А това плаши статуквото скъпи приятели, много го плаши…”

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!